Naše usluge.

Naše usluge.

Pogledajte šta možete dobiti od nas

SEO Optimizacija

Infinity nudi stručne usluge SEO optimizacije koje će vašu web stranicu dovesti na vrh pretraživanja. Naš tim stručnjaka za digitalni marketing pruža različite usluge, od osnovne SEO analize vaše web stranice do implementacije strategija za poboljšanje organske pretrage. Budi prvi na pretraživaču.

Reklamiramo za Vas

Vi definišete mjesečni budžet koji želite trošiti i jasne ciljeve za vaše kampanje, a mi ćemo se pobrinuti da dobijete najviše moguće za vaš novac. Vodimo Vaše reklame na svim društvenim mrežema kao i Google ADS platformi. Vi će te biti pobjednik, svaki oglas će se prikazati baš Vašem potencijalnom kupcu.

Izrada Web Shop

Izrada web shopa je proces u kojem kroz jako puno koraka, od pripreme materijala do dizajna i developmenta, kreiramo profitabilnu online trgovinu prilagođenu specifičnom načinu poslovanja poduzeća. Uspješno pokretanje online trgovine zavisi o cijelom nizu elemenata. Zbog toga smo tu!

Targetiranje Vaše publike

Bitan korak u kreiranju bilo koje marketinške strategije jeste targetiranje potencijalnih klijenata, odnosno definicija ciljnih grupa. Ciljna grupa predstavlja skup potrošača i organizacija koje će najverovatnije kupiti vaš proizvod ili angažovati vas za određenu uslugu. Definišemo Vaš web shop sa targetiranim klijentima.

Dizajn i brendiranje

Naš tim grafičikih dizajnera će se brinuti oko Vašeg izgleda. Promotivni materijal, najave, flajeri, posteri i sve što je vezano za promo materijal. Brendiramo, Vaša ideja naš dizajn i ostvarite san vlasitog brenda! Uz nas i Vaše ideje samo nebo je granica za svaki biznis.

Izrada Web stranica

Infinity Strudio radi profesionalnu izradu web stranica kao i web shop prodavnica, za sve vrste pravnih i fizičkih lica i preduzeća. Došli smo u vrijeme kada je web stranica prvi pokazatelj kvaliteta i izgleda bilo kog preduzeća! Mogućnost prelaska na Web Shop sa obične web stranice u svakom trenutku.